Hasta Yatağı Kiralama Fiyatları

Hasta Yatağı Kiralama Fiyatları

HASTA YATAĞI KİRALAMA FİYATLARI

Hasta yatakları yatalak hastaların ya da tedavi süresince yatmak zorunda olan hastaların kullandığı türden yataklardır. Bu yataklar sayesinde hastanın tedaviye uygun pozisyona getirilmesi sağlanır. Aynı zamanda hastanın nakil sürecinde ya da bir yerden bir yere taşınması gereken durumlarda yardımcı ürünlerdir. Eğer hasta sürekli olarak yatmak zorundaysa ve tedavisine artık evde devam edilecekse bu durumda bir hasta yatağı satın almak iyi olacaktır. Fakat hastanın yatarak tedavi görme süresi kısıtlıysa ve sonradan bir hasta yatağına ihtiyaç olmayacaksa, bu durumda hasta yatağı kiralama hizmetinden de faydalanılabilir.

Hasta Yatağı Kiralama Fiyatları

Elbette hastaların durumunun ne olacağı bilinmiyorsa, bir hasta yatağı satın almak her zaman daha iyidir. Fakat satın alma gerek hastanın durumundan, gerekse de ekonomik olarak gerçekleştirilmeyecekse, bu durumda kiralama hizmetinden faydalanmak da iyi bir yöntemdir. Bunun için öncelikle kiralama hizmeti veren, güvenebileceğiniz ve kaliteli bir firma bulmanız gerekir. Bu firmalarında başında Marmara Medikal gelir. Marmara Medikal hem İstanbul içerisinde, hem de Ankara içerisinde nerede olursanız olun, o noktaya kiralama hizmeti vermektedir.

Burada önemli olan bir diğer nokta kiralama hizmetinin fiyatlarıdır. Örneğin 2 motorlu set halindeki asansörlü hasta yatağı modelleri 350 TL ila 400 TL arasında bir fiyata kiralanabiliyorken, 3 motorlu set halindeki hasta yatakları da 500 TL ila 600 TL arasında bir fiyata kiralanabilir. Eğer ihtiyacınız olan hasta yatağı 4 motorlu bir asansörlü modelse, söz konusu hasta yataklarının kiralama bedeli ise ortalama 800 TL olarak belirlenmiştir. Bu fiyatlar elbette yatağın durumuna, ihtiyacınız olan süreye ve başka faktörlere bağlı olarak zaman zaman değişkenlik gösterebilir.

Hasta Yatağı Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hasta yatakları doğrudan hastanın sağlığına etki ettiğinden, hiçbir detayın gözden kaçırılmaması gerekir. Çünkü hasta yatağı kaliteli değilse ve daha az fiyat ödemek için hastanın ihtiyaçları doğrultusunda bir ürün satın alınmadı ya da kiralanmadıysa, ortaya daha ciddi sağlık sorunları çıkabilir. Bu yüzden hastanın sağlığının olumsuz etkilenmemesi adına, gerek hasta yatağı satın alırken, gerek kiralarken hiçbir şeyden kaçınılmamalı ve hastanın ihtiyaçları doğrultusunda bir yatak tercih edilmelidir.

Eğer kiralamanız gereken yatak 4 motorlu asansörlü bir modelse, bu durumda 3 motorlu bir yatak kiralamanız hastanın sağlığı açısından sakıncalıdır. Çünkü 4 motorlu yatakla yapılabilecek olan hareketler, 3 motorlu yatakta yapılamaz. Bu da hastanın hareket etmek zorunda bırakılması anlamına gelir. Tedavi süresince hareket etmemesi gereken bir hasta eğer hareket ederse, tedavi süreci istenmeyen bir şekilde kötüye gidebilir. Bu yüzden bir hasta yatağı kiralamaya karar verdikten sonra, bir uzmandan da yardım alarak hastanın ihtiyaçları belirlenmelidir. Tüm bu ihtiyaçlar belirlendikten sonra kiralama hizmetinden faydalanılabilir.

Bir diğer dikkat edilmesi gereken nokta, kiralama hizmetinin nereden alındığıdır. Çünkü burada söz konusu olan konu sağlıktır ve sağlıkla ilgili bir konuda güvenilemeyecek bir firma ile çalışmak doğru değildir. Bu yüzden kiralama hizmeti alınacak firmanın sektörde güvenilir olması, işinde iyi olması ve adından kötü söz ettirmemiş olması gerekir. Tüm bu özellikleri bir arada bulabileceğiniz ve kiralama hizmetinden gönül rahatlığıyla faydalanabileceğiniz firma Marmara Medikal’dir.

Hasta Yatağını Satın Almak mı Kiralamak mı Gerekir?

Bu durum hastanın tedavi süresinin ne kadar olacağı ile ilgilidir. Örneğin hastanın tedavisi çok uzun bir zaman alacaksa, bu durumda bir hasta yatağı satın almak daha mantıklıdır. Fakat hasta kısa bir süreliğine yatarak tedavi görecekse, bu durumda da bir hasta yatağı kiralamak daha mantıklı olur. Fakat burada dikkat edilmesi gereken birkaç nokta bulunur. Örneğin eğer hasta kısa bir süre yatarak tedavi görecekse fakat hastalığın tekrarlaması ya da hastanın yatma durumunun tekrar gündeme gelmesi gibi bir ihtimal varsa, bu durumda bir hasta yatağı satın almak daha mantıklı olacaktır. Yani sonuç olarak bu noktada belirleyici olan, hastanın durumu olacaktır.

Marmara Medikal tüm müşterileri için hem satın alma, hem de kiralama hizmeti vermektedir. Sektörde güvenilen, uzun yıllardır piyasada bulunmasından ötürü deneyim sahibi olmuş bir firma ile çalışmak isterseniz, Marmara Medikal kaliteli bir hizmet sunmak adına sizleri bekliyor.

https://www.medikalturkiye.com/