Hasta Yatağı Nereden Kiralanır?

Hasta Yatağı Nereden Kiralanır?

HASTA YATAĞI NASIL KİRALANIR?

Yatarak tedavi görmesi gereken hastanın, tedavi sürecinde bir hasta karyolasına ihtiyacı var. Çünkü bu hem hastanın tedavi sürecinin hızlanması, hem de tedavi sürecinin sorunsuz bir şekilde ilerleyebilmesi açıdan önemli. Hasta yatağına ihtiyaç olan durumlarda, her zaman satın alma yoluna gidilmeyebilir. Bu noktada hasta yatağını kiralamak da bir yöntem olarak tercih edilebilir.

Hasta Yatağı Nereden Kiralanır?

Hastalığın tedavi sürecinin çok uzun olduğu ve tedavinin her sürecinde bir hasta yatağına ihtiyacın duyulduğu durumlarda, hasta yatağı satın almak gerekli olabilir. Bu hem ekonomik açıdan, hem de hastanın sorun yaşamaması açısından önemlidir. Fakat eğer uzun bir tedavi süreci öngörülmüyorsa ve hastanın yalnızca belirli bir süre zarfında hasta yatağına ihtiyacı varsa, bu durumda hasta yatağı kiralamak tercih edilebilir. Peki hasta yatağı nasıl kiralanır?

Hasta yatağı kiralamak için öncelikle, hasta yatağı kiralayabileceğiniz hem güvenilir, hem kaliteli, hem de ekonomik bir firma bulmanız gerekiyor. Eğer İstanbul ya da Ankara içerisinde bir kiralama hizmeti almak istiyorsanız, bu durumda çalışabileceğiniz bir firma mevcut. Marmara Medikal hem satın alma hizmetleri hem de kiralama hizmetleri konusunda destek alabileceğiniz bir firma. İstanbul’un ya da Ankara’nın neresinde olursanız olun, Marmara Medikal firmasından hasta yatağı kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Konu sağlıkla ilgili olduğu için ve kiraladığını hasta yatağı doğrudan hastanın sağlığına etki edeceği için, bu konuda ince eleyip sık dokumanız gerekir. Çünkü güvenilir olmayan bir firma ve kalitesiz bir ürün, tedavi sürecinde bazı sorunlar ortaya çıkarabilir. Dolayısıyla hastaya yardımcı olacak ve tedavi sürecinde sorun yaratmayacak bir hasta yatağı kiralamak için, öncelikle çalıştığınız firmaya güvenmeniz gerekir.

Hasta Yatağı Hangi Durumlarda Kullanılır?

Hasta yatağı, hastanın tedavisine ayakta devam edilemeyen durumlarda kullanılır. Kullanılması gereken yatağın özellikleri, hastanın durumuna göre belirlenmelidir. Örneğin hastanın hareket kabiliyetinin tamamen sınırlı olmadığı durumlarda tek motorlu hasta yatakları tercih edilebilir. Fakat hastanın hareket kabiliyetinin tamamen sınırlı olduğu durumlarda üç motorlu hasta yatakları tercih edilmelidir. Çünkü üç motorlu hasta yatakları kullanılarak, hastanın istenilen pozisyona getirilmesi sağlanır ve böylelikle hastanın hareketi sırasında, hastanın acı çekmemesi sağlanır.

Hasta yatağının olmadığı durumlarda hastanın hareket etmesi gerekecek, sonuç olarak hasta açı çekecektir. Fakat hasta yatakları hem basınç ayarı, hem de pozisyon ayarı konusunda hastaya göre hareket edebildiğinden, bu durum hastanın gerek muayene, gerek beslenme, gerek tedavi ve gerek de tedavi sırasında sorun yaşamamasına sebep olacaktır.

Hasta Yataklarının Özellikleri

Hasta yatakları, sıradan ürünlere göre çok daha işlevsel ürünlerdir. Aynı zamanda hastanın güvenliğinin sağlanması konusunda da gerekli önlemler tüm hasta yataklarında alınmış durumdadır. Hasta yataklarında hem yatak, hem de yastık anatomik olarak üretilmiştir. Bu da hastanın kendisini yatarken rahat hissetmesi ve sürekli yatmaktan dolayı ortaya çıkabilecek olan problemlerin önlenmesi anlamına gelmektedir. Hasta yataklarının boyu, hastaya doğru şekilde müdahale edilebilmesi ve hastanın doğru şekilde beslenebilmesi açısından boyu ayarlanabilir özelliktedir. Hasta yataklarının tamamında hem bel, hem boyun, hem de ayak kısmında destekler bulunur.

Bir hasta yatağı seçerken, söz konusu yatağın hastaya herhangi bir rahatsızlık vermediğinden emin olunmalıdır. Çünkü hastaya rahatsızlık veren bir yatak, tedavi sürecine destek vermek şöyle dursun, hastanın durumunun kötüleşmesine neden olabilir. Bu yüzden her şeyden önce, alınacak olan hasta yatağının, hastanın sağlık durumunu göz önünde bulundurularak seçilmesi gerekir.

Hasta Yatağı Nereden Alınır?

Söz konusu sağlık olduğu için, alınacak hasta yatağının seçimi yapılırken pek çok faktör göz önünde bulundurulmalıdır. Eğer alacağınız hasta yatağında, yukarıda sayılmış özellikler bulunmuyorsa, daha iyi bir hasta yatağı bulabilmek için aramaya devam etmeniz gerekir. Fakat yukarıda sayılan özelliklerin tamamını karşılayacak hasta yataklarını bulabileceğiniz bir firma da yok değil. Bu konu da Marmara Medikal firmasından hizmet alabilirsiniz.

Marmara Medikal firması bu sektörde uzun yıllardır hizmet vermekte olan bir firmadır. Bugüne kadar her zaman insanlığın sağlığını önemsemiş olan firma, aynı zamanda üretmiş olduğu ürünlere ekonomik fiyatlar biçmektedir. Böylelikle insanlar hem kaliteli ve sağlıklı ürünlere sahip olurken, bir yandan da kendi sağlıkları için yüksek bedeller ödemek zorunda kalmazlar.

https://www.medikalturkiye.com/