hasta yatağı kartal

hasta yatağı İstanbul kartal

Kartal Hasta Yatakları

Hastaneden taburcu olan hastalar, eğer evde tedaviye devam eseceklerse bir takım ürünlere ihtiyaç duymaktadırlar. Hastaların her zaman ihtiyacını karşılayan hasta yatakları farklı modellerde yer almaktadır. Sizlerde tedavi sürecinize Kartal hasta yatakları hizmeti veren firmamız ile devam edebilirsiniz. İhtiyacınıza uygun birçok hasta yatağını firmamızda rahatlıkla bulabilirsiniz. Uygun fiyatlar ve hızlı teslimat sizleri bekliyor.

Felçli hastalar, kalp hastaları, böbrek hastaları ve yatarak tedavi sürecine devam edecek hastalar bu yatakları tercih etmektedir. Bu yataklar sayesinde tedavi süreçleri oldukça rahat geçmektedir. Özellikle havalı yataklar ile hastalar, sürekli olarak baskı durumunda hissetmeyecekler. Sürekli yatmak durumunda baskı uygulanan yerde darbeler meydana gelmektedir. Havalı yataklar bu duruma engel olacaktır.

hasta yatağı kartal

Felçlilere Özel Kartal Hasta Yatakları

Hasta yatakları oldukça konforludur. Her yatak hastalığa farklı olarak tasarlanmıştır. Felçli hastalar sıradan hasta yataklarının yerine daha özellikli yataklar da yatmak zorundadırlar. Durumları ağır olduğundan yatak hizmeti de daha konforlu olacaktır. Sizlerde Kartal Hasta Yatakları hizmeti veren firmamızdan ağır hastalıklar için konforlu yatakları tercih edebilirsiniz.

Felç durumu geçiren hastaların bakımı oldukça zordur. Bu nedenle tercih edilen hasta yatakları 3 motorlu olacaktır. 3 aşamada hareket yapan yatak pozisyonları ile hastalar eğilme ve kalkma hareketi yaparak kendilerini zorlamazlar. Böyle olunca rahat bir tedavi zamanı geçireceklerdir. Bu yataklar özel kumandalı sistemlerden oluşan yataklardır. Kolaylıkla firmamız tarafından anında kurulum sağlanır.

Kaliteli Kartal Hasta Karyolası

Evinizi konforlu bir hastane odasına çevirebilirsiniz. Bakıma ve tedaviye ihtiyaç duyan hastalarınız için yatak tercihi yapabilirsiniz. Hastalarınızın her zaman mutlu bir tedavi süreci geçirmesini sağlayabilirsiniz. Sizlerde Kartal Hasta Karyolası ile en konforlu hasta yataklarına anında sahip olabilirsiniz. Uygun fiyatlar ve hızlı teslimat ile Kartal bölgesine hizmetlerimiz devam etmektedir.

hasta yatağı İstanbul kartal