hasta yatağı İstanbul Beşiktaş

hasta yatağı İstanbul Beşiktaş

Beşiktaş Hasta Yatağı

Yatalak hastaların bakımı normal hastalara göre daha zor ve uğraştırıcıdır. Bu hastalar sürekli yattıkları ve hareketsiz oldukları için yattıkları yerde sabit kalmaktadır. Temel ihtiyaçlarını gidermede oldukça zorlanan bu hastaların bakımı da oldukça zorlayıcıdır. Bu hastalar bakıma muhtaç oldukları için bakıcıları sayesinde temel ihtiyaçlarını gidermektedir. Hasta bakıcıları içinde oldukça zor olan bu durum yüzünden hem hasta hem de bakıcısı zorlanmaktadır. Beşiktaş Hasta Yatağı bu zorlukların üstesinden gelebilmek için en iyi yardımcınız olmak için üretilmiştir.

Bu yataklar sayesinde hasta yatak üzerinde hareket etmeye başlamıştır. Elektrikli motoru olan bu yatakların ergonomik el kumandası sayesinde yatak hareket etmektedir. Bu hareket sayesinde hasta temel ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılamaya başlamıştır.

Beşiktaş Hasta Yatağı hastaların bakıcılarıiçin de oldukça rahatlatıcı olanaklar sunmaktadır. Hastayı hareket ettirmeden tek bir tuşla hastayı istediği pozisyona getirme şansına sahiptir. Bu sayede hasta bakıcısı zorlanmadan hastasına bakım hizmetini vermektedir.  Yatalak bir hasta ve bakıcısı için bu yatak çeşidinin kullanılması oldukça önemlidir.

hasta yatağı İstanbul Beşiktaş

Beşiktaş Hasta Karyolası Hizmeti

Eski zamanlarda manuel olarak çalışan hasta yatakları sizlerin kolaylıkla kullanabilmeleri için artık elektrikli olarak üretilmeye başlanmıştır. İki motorlu, üç motorlu, dört motorlu gibi modelleri olan bu yataklar ekonomik anlamda da tüketici oldukça uygundur. Her bütçeye uygun olarak üretilen bu yatakları tüm vatandaşlarımız rahat bir şekilde satın alabilmektedir.

Hasta yataklarımız da birtakım özellikler bulunuyor. Bu özellikler bazı hastalara ihtiyaç olduğu gibi bazı hastalara gereksiz olabiliyor. Bu yüzden hasta yatakları çeşit olarak oldukça fazladır. Bu çeşitlilik de hasta yataklarımızın evlerde kullanılabilmesiyle beraberhuzur evi, yaşlı bakım evi, hastanegibi çeşitli yerlerde de kullanılmasına olanak sağlamaktadır. Hasta yataklarımız ayrıca yan korkuluk, başlık ve kilitlenebilen tekerlek gibi özellikleriyle de gayet güvenlidir.

Beşiktaş hasta karyolası firması olarak hasta bakım yataklarının üretimini ve satışını yapmaktayız. 7 gün 24 saat hizmetinizde olan firmamız internet üzerinden ya da telefonla sipariş almaktadır. Ülkemizin herhangi bir yerinde hasta yatağına ihtiyaç duyulduğu an bizlere gönül rahatlığı ile ulaşabilirsiniz

hasta yatağı İstanbul Beşiktaş