hasta yatağı İstanbul bakırköy

hasta yatağı İstanbul bakırköy

Hasta Durumuna Göre Bakırköy Hasta Yatakları

Hastalıklar ve insanların durumları birbirinden farklılık gösterir. Hastanede tedavi gören hastalar belli bir süre sonra evlerine çıkarılır. Evine çıkan hastaların bazılarının tedavisine evde devam edilmesi gerekir. Evde tedavi edilecekler için firmamız Bakırköy hasta yatağı çeşitleri üretmektedir. Yatakların modelleri ve çeşitlerinin özellikleri farklılık gösterir. Hastanın durumuna göre yatak modeli seçilmelidir. Firmamızdan yatak satın alınırken mutlaka hastanın kilosu sorulur. Bunun nedeni yatakların türlerine göre ağırlık kapasitesi vardır. 150 kilo olan hasta kapasitesi 80 kilo olan yatakta yatırılırsa rahat edemez. Bundan dolayı yatak alırken firmamızın özellikleri arasında belirttiği kilo kapasitesine dikkat edilmelidir.

Hasta Yatağı Fiyat Aralığı

Hastaların bazılarının tedavisi bir müddet sürer sonra yatağa ihtiyacı kalmaz. Bazı hastalar ise hayatları boyunca yatmak zorundadır. Hep yatmak zorunda olan yatalak hasta ile kısa süre yatacak ve durumu ağır olmayan hastaya alınacak yatak aynı değildir. Yatakların özellikleri arttıkça fiyatları da artar. Bakırköy hasta karyolası çeşitleri arasında fiyatı en düşük olan manuel modellerimizdir. Manuel modellerin özellikleri fiziki güçle kullanıldığından dolayı çok tercih edilmez. Elektrikli modellerimize olan talep daha fazladır. Elektrikli modellerimizden en yüksek fiyatlı olanlar havalı yataklarımızdır. 2, 3 ve 4 motorlu yataklarımızın fiyatları özelliklerine göre değişmektedir.

hasta yatağı İstanbul bakırköy

Hasta Yatağı Alırken Neye Dikkat Edilmeli

Hasta yataklarımız dayanıklı, kaliteli ve garantilidir. Uzun yıllar deforme olmadan kullanılabilir. Bütün modellerimiz özel olarak tasarlanmıştır. Hasta yatağı terci yaparken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Şöyle ki;

  • Yatağın kenarlarındaki korkuluklar indirilip kaldırılabilmelidir. Hasta yatarken korkuluklar kaldırılır ve düşmesi engellenir. İhtiyaç halinde indirilerek hastanın rahatça inip çıkması sağlanır.
  • En az iki motorlu olmalıdır. Ayak ve sırt kısmının hareketli olması hastanızın rahat etmesini sağlayacaktır.
  • Yatak tekerlekli olmalıdır. Tekerlekle acil durumlarda sevkiyatı kolaylaştırır. Kilitlendiği zaman sabit yerinde durur.
  • Anti bakteriyel ve kolay temizlenebilir olmalıdır.
  • Yatakta hava delikleri olmalıdır ki hasta terlemesin.
  • Hastanın hastalık durumuna ve kilo kapasitesine uygun olmalıdır.

hasta yatağı İstanbul bakırköy