hasta yatağı İstanbul Ataşehir

hasta yatağı İstanbul Ataşehir

Ataşehir Hasta Karyolası Kiralama

Hastalık durumu olduğunda insanın vücudunda ağrılar ve sancılar olur. Ağrı ve sancıları uygulanan tedavi ve dinlenme geçirir. Şayet hastanın yattığı yatak özel ve kaliteli ise ağrı ve sancılar daha kısa sürede geçecek ve tedavi daha kısa sürede bitecektir. Ataşehir hasta karyolası çeşitlerimizi hastalarımızın sağlık durumlarına ve özel durumlarına göre üretmekteyiz. Hasta karyolalarımız satılık ve kiralıktır. Ameliyat veya tedavi sonrasında hastanız kısa süre evde bakılacaksa hasta karyolalarımızı kiralayabilirsiniz. Yataklar satılık olduğunda fiyatlar doğal doğal olarak daha yüksektir. Kiralık yataklarımız daha uygun fiyatlıdır. Kısa sürecek olan tedavi için yüksek bedeller ödeyip satın almaya gerek yoktur. Fakat yataklarımızın konforunu tedavi sonrasında da kullanmak isteyenler satın almaktadır.

Hasta Yataklarının Faydaları

Hasta yatakları, hastaların rahatsızlık durumları göz önünde bulundurularak özel donanımlarla üretilen ürünlerdir. Ataşehir hasta yatağı çeşitlerimiz, hastanın tedavisini katkı sağlamak, moral verebilmek ve bakan kişiye kolaylık sağlamak için tasarlanmaktadır. Başını kaldırmak için bile birine muhtaç olmak insanları yıpratır. Oysak, yataklarımızın ayak ve baş kısmı hareket edebilmektedir. Manule modellerimizde baş ve ayak kısmının hareket edebilmesi için özel aparatın elle kullanılması gerekir. Elektrikli modellerimizde kumandadaki tuşlara basmak yeterlidir. Sadece elleri hareket edebilen hastalar dahi yataklarımızın özelliklerini kullanarak başını, ayaklarını yükseltebilir. Yatağını aşağı yukarı doğru hareket ettirebilir. Bunları yapabilmek hastanıza moral verecektir.

hasta yatağı İstanbul Ataşehir

Hasta Yatağı Aksesuarları

Hasta yataklarımız temel olarak iskelet ve yataktan oluşur. Elektrikli modellerimizde motor yatağın altındadır. Özelliklerin geneli motor sayesinde iskelet aracılığıyla aktifleşir. İskeletin üzerindeki yataklarda hava delikleri vardır. Ortopedik yataklardaki delikler hastanın vücudunun hava almasına yardımcı olur. Yataklarımızın dört tarafında serum takmak için askılık bulunur. Yanlarda korkuluklar vardır. İndirilip kaldırılabilen korkuluklar özellikle hastanın yatarken düşmesini engelleyen güvenlik önlemidir. Yatakların dört tarafında tekerlekler bulunur. Acil durumlarda hastanın sevkini kolaylaştıran tekerlekler gerektiğinde kilitlenip sabitlenebilmektedir.

hasta yatağı İstanbul Ataşehir