Hasta yatağı İstanbul Sarıyer

Hasta yatağı İstanbul Sarıyer

Sarıyer Hasta Yatağı

Hastalıklar hayatın gerçekleri arasında yer almaktadır. Sarıyer hasta yatağı ürünlerimiz, hastaların özel durumları ve ihtiyaçları dikkate alınarak tasarlanmıştır. Modellerimiz normal yataklardan çok farklıdır. Kullanım kolaylığı, pratikliği ve konforu sunar. Hastanede tedavisi biten hastanın evdeki tedavisinde rahat etmesi ve iyi dinlenmesi gerekir. Şayet hasta normal yataklarda yatacak olursa rahat edemez. Çünkü sağlıklı insan gibi hareket edemeyecektir. Başı alçak olduğunda ek yastık koymak bile sorun olacaktır. Firmamız bütün bunları düşünerek yatak modellerini tasarladı. Baş ve ayak kısımları hareketli olan motorlu yataklarımız hastaların iyileşme sürelerinin kısalmasında etkilidir. Hastalar yataklarımızda rahat ettiklerinden tedaviye olumlu cevap verirler.

Sarıyer Hasta Karyolası Çeşitleri

Hasta karyolası çeşitlerimiz temelde manuel ve motorlu olmak üzere ikiye ayrılır. Manuel hasta karyolalarımızın sistemleri elektrikli değildir. Modeline göre manuel yataklarımızın baş, ayak veya baş ve ayak kısımları hareketlidir. Baş ve ayak kısmının hareketliliği yatağın kenarında bulunan aparatın elle hareket ettirilmesi ile kullanılır.

Motorlu çeşitlerimiz ise elektrikle çalışır. Sistemleri elektrikli olduğundan elektrikli hasta karyolası olarak da bilinir. Sarıyer hasta karyolası elektrikli olunca kullanımı çok daha kolay ve pratik olacaktır. Yatağı kontrol edebilmek için kumanda vardır. Kumandanın üzerindeki tuşlara basılarak yatağın özellikleri kullanılır. Yatakların özellikleri motor sayısına göre değişir. Motor sayısı arttıkça karyolanın özellikleri de artar. Motorlu yataklarımızın 2, 3 ve 4 motorlu modelleri vardır.

Hasta yatağı İstanbul Sarıyer

Hasta Yataklarının Kurulumu Nasıl Yapılır?

Hasta yataklarının kurumlu çok zor değildir. Yataklarımız iskelet ve yatak olmak üzere iki kısımdan meydana gelir. Firmamız yatağınızı gönderirken genel hatları kurulu göndermektedir. Çok basit birkaç işlemle yatak kullanılmaya hazır hale gelir. Yapamayacağına inan müşterilerimize teknik servisimiz ücretsiz yardımcı olmaktadır. Garanti süresi içindeki bakım ve tamirler ücretsiz yapılır. Kaliteli malzemeden, usta işçilikle üretilen yataklarımız pek arıza yapmaz. Arıza durumunda hemen firmamızla iletişime geçmeniz durumunda sorununla hemen ilgileniriz.

Hasta yatağı İstanbul Sarıyer