Hasta yatağı İstanbul bahçelievler

Hasta yatağı İstanbul bahçelievler

Bahçelievler Hasta Yatağı Fiyatları

Hastaneler, sağlık ocakları, diyaliz merkezlerinde özel donanımlı hasta yatakları kullanılmaktadır. Bahçelievler hasta yatağı, üzerinde yatan kişiyi rahat ettirecek ve konforunu sağlayacak şekilde tasarlanmış özel ürünlerdir. Firmamız hastanede veya hastaneden sonra evde bakımı yapılacak olan kişiler için yatak modelleri üretmektedir. Yataklarımızın modelleri temelde manuel ve motorlu olarak ikiye ayrılır. Normal yataklara göre hasta yataklarımızın maliyeti biraz daha yüksektir. Manuel yatakları, motorlu yataklara göre daha ucuzdur. Manuel yatakların özellikleri elle kullanılmaktadır. Bundan dolayı manueller çok tercih edilmez. Motorlu yatakların özellikleri kullanımını kolaylaştırdığından dolayı daha fazla tercih edilir.

Lazımlıklı Hasta Yatakları

Hastalığın durumuna göre hasta bazen ihtiyacını giderebilmek için dahi yerinden kalkamamaktadır. İhtiyacın giderilebilmesi için bakan kişiden yardım alınması gerekir. Bakan kişinin hastanın ihtiyacını gidermesinde yardımcı olması yerine Bahçelievler hasta karyolası modellerindeki lazımlıklı çeşitlerimiz satın alınabilir. Lazımlıklı yataklarımızın ortasında ihtiyacın giderilmesi için açık bir bölüm bulunur. Açık kısmın altında lazımlık vardır. Hasta ihtiyacını yatağın ortasındaki açık alandan giderir. Lazımlık belli sürelerde çıkarılıp temizlenir. Böylece hem hasta mahcubiyetten kurtularak ihtiyacını giderir hem de bakan kişinin işi kolaylaşır.

Hasta yatağı İstanbul bahçelievler

Hangi Durumlarda Hasta Yatağı Alınmalıdır?

Hasta olan kişilerin yatağında rahat etmesi ve dinlenebilmesi iyileşmesi adına çok önemlidir. Hasta olan herkes için aslında hasta yatağı kullanmak çok güzel olacaktır. Maddi olarak biraz yüksek olduğundan dolayı her durumdaki hastalar için tercih edilmemektedir. Hasta yataklarımızı özellikle şu durumda bulunan hastalar için alınır;

  • Kanser hastalığının son evresine gelmiş olanlar
  • Kalçasında, omurgasında, bacaklarında çeşitli durumlardan dolayı kırık olanlar veya ameliyat geçirmiş olanlar
  • Nörolojik hastalığı bulunanlar veya felçli olanlar
  • Kalp, beyin gibi hayati organlarından ameliyat olanlar
  • Koah gibi akciğerle alakalı rahatsızlığı olanlar

Hastalıkların ağrı ve sancılarını azaltabilmek, yatakta rahatlığı sağlayabilmek için hasta yataklarımızdan en uygun olan model satın alınarak veya kiralanarak kullanılmalıdır.

Hasta yatağı İstanbul bahçelievler