Havalı Yatak Çeşitleri

Havalı Yatak Çeşitleri

Havalı Yatak Çeşitleri

Hastalar için özel olarak tasarlanmış havalı yatak modellerini inceleyeceğiz. Kurulumu gayet kolay olan ve aynı şekilde muhafaza etme konusunda da sorun yaşamayacağınız bu özel tasarımlar, hasta bakımı ve tedavi sürecinde çok önemli ve özel bir yere sahiptir. Havalı yatak çeşitleri başlığı altında bu konuyu ele alacağız ve dilerseniz daha fazla vakit kaybetmeden başlayalım.

Havalı Yatak Çeşitleri

Baklava Tipi Havalı Yatak

Karyola ile birlikte sabitlenmiş şekilde kullanabileceğiniz özel tasarım havalı yatak modeli olarak karşımıza çıkıyor. İçerisinde bir yapıştırıcı mevcut ve bu sayede sizler de karyolaya bitişik şekilde kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Üzerindeki baklava desenleri nedeniyle bu ismi aldığını da hatırlatmak gerekiyor. bu desenler tabii ki hava kanalı olarak hizmet veriyor ve hava akışının çok daha düzenli ve hızlı bir şekilde yerine getirilebilmesi adına tasarlandığını da unutmamak gerekiyor.

Bu yapılanma sayesinde temizlik ve bakımı da çok daha kolay bir hal alıyor ve hatta havalı yatak çeşitleri arasında en çok tercih edilen modellerden biri olduğunu da özellikle belirtmek isteriz. Pozisyon değişikliği esnasında kanallar aracılığı ile sağlanan hava akışı, hasta vücuduna uygun ilerleyerek yatağı da yine buna uygun hale getiriyor. Basınç ayarlamasını sorunsuz bir şekilde yapabilir ve hastanın vücut yapısına uygun hale getirebilirsiniz.

Havalı yatak çeşitleri arasında özel bir yere sahip olduğunu görebiliyoruz ve satın alma opsiyonunun yanı sıra eğer dilerseniz bu özel yatak modellerini belli bir süre zarfında kiralayabiliyorsunuz. Firmamız ile iletişime geçerek detaylı bilgi edinebilir ve fiyat sorgusu da yapabilirsiniz.

Boru Tipi Havalı Yatak

Yine insan vücuduna uygun şekilde tasarlanan ergonomik modellerden bir tanesidir. 120 kiloya kadar gayet rahat bir kullanım sağlıyor ve dayanıklılık konusunda da en özel çalışmalardan bir tanesidir. Havalı yatak çeşitleri şeklinde basit bir arama yaptığınız takdirde bu yatak ile ilgili yapılan olumlu yorumları da görüntüleme şansı elde edeceksiniz.

  1. Dereceye kadar olan yatak yaralarının tedavisinde etkili olan ve daha da önemlisi tedavi ve bakım süresi boyunca büyük bir rahatlık sunan bu model, hastalarınızı da memnun etmeyi başaracaktır.

Ürünü tek başına kullanabileceğiniz gibi eğer dilerseniz daha rahat bir seviyeye taşımak adına üzerine pike ya da yorgan da serebilirsiniz. Hasta konforuna uygun olarak dizayn edilen bu özel model sayesinde emin olun tedavi ve bakım süreci daha sağlıklı ve daha profesyonel bir seviyeye taşınacaktır.

A+B+C sistem Havalı Yatak Çeşitleri

Havalı yatak çeşitleri kapsamında abc sistem modelleri de incelemek ve değerlendirmek gerektiğini düşünüyoruz. Üç farklı hava çıkışına sahip olduğu için bu yatak türlerinin en gelişmiş olanıdır. Çok daha konforlu ve ergonomik olduğunu da belirtmek gerekiyor. Boru tipi yatak modellerinin bir üst seviyesi olarak tanımlamak da mümkün ve yine birçok adreste bu tür bir tanımlama yapılıyor.

Basınç değerlerini hastanın konforuna bağlı olarak dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz ve bu da rahatlığı bir adım daha öne taşıyan en önemli unsurlardan bir tanesidir. 130 kiloya kadar dayanıklılık gösteriyor ve bu da yatak türünü daha tercih edilir hale getiriyor. 2. Derece yatak yaralarının tedavisinde olduğu gibi üst modelleri 5. Derece yatak yaralarının tedavisinde de fayda sağlıyor. İlerlemiş hastalık durumunda bu yatak modelini tercih etmeniz kesinlikle çok daha doğru ve sağlıklı olacaktır. Felçli hastaların yanı sıra obez hastalar için de tavsiye edilen türlerden biri ve incelemelerinizi yaptığınızda bunu sizlerde daha net bir şekilde fark ediyor olacaksınız.

Havalı Yatak Kiralama ve Satış

Havalı yatak çeşitleri incelemesi yaptıktan hemen sonra dilerseniz bu ürünlerin satış ve kiralama durumlarına da göz atalım. Hastane ve bakım evlerinin yanı sıra yaşam alanlarınızda da kullanabileceğiniz özel yatak modelleridir ve emin olun hasta bakımında sizlere daha sağlıklı bir süreç hazırlayacaktır.

Havlı yatakları satın alabileceğiniz gibi eğer kısa süreli kullanım söz konusu ise buna bağlı olarak kiralama hizmeti de alabiliyorsunuz. Firmamız bu konuda da hastalarına ayrıcalık tanıyor ve rakamsal olarak rahatlamanız adına elinden gelenin daha fazlasını ortaya koyuyor.

Havalı yatak çeşitleri ve ilgili görsellere göz attıktan hemen sonra sizler de seçimlerinizi yapabilir ve kiralamak istediğiniz ürünü personelimize iletebilirsiniz. Bu konuda en uygun fiyatları veren adreslerden biri olduğumuzu iddia ediyoruz. Sektördeki diğer firmaları detaylı bir şekilde incelediğinizde bu gerçek ile sizler de yüz yüze gelecek ve tercihlerinizi bizden yana yapacaksınız.

https://www.medikalturkiye.com/