hasta yatağı kocaeli

hasta yatağı kocaeli

Kocaeli Hasta Yatağı Rahatlığı

Hastalık, hayatın gerçekleri arasındadır. Hasta olmayı kimse istemez fakat başa geldiğince çaresine ve tedavisine bakmak gerekir. Hasta yatakları, hastaların özel durumları dikkate alınarak, özel teknik özelliklerle donatılan medikal ürünlerdir. Kocaeli hasta yatağı firmamız, çeşitli modellerde yatakları hastaların konforu ve rahatı için sunmaktadır. Yataklarımızın en büyük özelliği hastanıza hasta olduğunu hissettirmemek için tasarlanmış olmasıdır. Hasta, rahatsızlık ve tedavi süresince ağrı ve sancılar yaşar. Yattığı yatak rahat ise ağrı ve sancılarında azalmalar olur. Ortopedik özelliği bulunan yataklarımızda hastalarınızın ağrı ve sancıları minimuma inecektir. Rahat yatan ve uyuyan hasta iyi dinleneceğinden dolayı tedavisi daha kısa sürede tamamlanacaktır.

Kocaeli Hasta Karyolası Hizmetleri

Hastalıklar çeşit çeşittir. Hastalıkların çeşitliğine göre hastaların ihtiyaç durumları değişmektedir. Bazı hastalar kısa süre yatakta yatarak tedavi olması gerekirken bazı hastalar hayatlarının devamını yatakta geçirmesi gerekir. Kocaeli hasta karyolası hizmetleri, hastanın durumuna göre farklı seçenekler sunar. Firmamız müşterilerine satın alma ve kiralama seçeneklerini sunar. Hastanız kısa süre yatacak ve tedavisi bitecekse yatağı satın almanıza gerek yoktur. Kiralama seçeneği daha ekonomik olacaktır. Fakat hayatının devamını yatarak geçirmek zorunda olan hastanız için satın alma seçeneğini kullanmalısınız. Hatta biraz pahalı olmasına rağmen hiç hareket edemeyen hastalarınız için tavsiyemiz havalı yatak modellerimizdir.

hasta yatağı kocaeli

Havalı Yatak Özellikleri

Havalı yatak modellerimizin içinde hava kanalları bulunduğu için bu isimle adlandırılmıştır. Boru veya baklava tipinde hava kanalları kullanarak ürettiğimiz havalı yataklarımızın çok önemli bir özelliği vardır. Bu özellik; havalı yatakların bası yani yatak yarasının oluşmasını önlemesi ve aynı zamanda oluşan yaranın daha kısa sürede iyileşmesini sağlamasıdır. Yatağın modeline göre içindeki hava kanalı sayısı ve şekli değişmektedir. Kanallar sıra ile şişip indiğinden dolayı vücutta masaj etkisi yapar. Masaj etkisi kan akışını hızlandırır. Kanalların sırayla şişmesi basınç oranının değişmesine neden olur. Kan akışının hızlanması, basınç oranının değişmesi yara oluşumunu engeller.

Kocaeli ilimize hasta yatağı kiralama hizmetimiz vardır, Detaylar için bilgi alabilirsiniz.

hasta yatağı kocaeli