hasta yataklarının konforu

hasta yataklarının konforu

hasta yataklarının konforu
hasta yataklarının konforu

Hasta Karyolası

Büyük ameliyatlar sonrasında bazı hastalar doktorlarının da onayı ile evde tedavi sürecine başlamaktadır. Hastaların kendi evlerine duyduğu özlemin yanı sıra tedavi süreçleri devam ederken son derece rahat etmeleri gerekmektedir. Tedavisi devam eden hastaları normal bir yatak üzerinde dinlendiremez ve rahat ettiremezsiniz. Hastaların çok daha fonksiyonel olan hasta karyolası ile her türlü ihtiyacına tam cevap vermiş olacaksınız.

Ameliyat sonrasında iyileşme sürecinde hastalarınızın yataktan kalkmaması gerekebilir. Bu yataklar sayesinde hastaların tuvalet ve banyo ihtiyaçları başta olmak üzere tüm özel ihtiyaçları kolaylıkla karşılanabilmektedir. Hastanızın iyileşme süresine bağlı olarak bu kullanışlı yatakları almak yerine kiralayarak hem bütçenizi korumuş olacaksınız hem de hastanız oldukça rahat bir iyileşme süreci yaşayacaktır.

Hasta karyolaları son teknoloji ile donatılmış farklı pozisyonlar alabilen, dilediğiniz zaman yerini kolayca değiştirebileceğiniz ve farklı görünümlere sahip pek çok seçeneği ile tasarlanmaktadır. Hastanızın ihtiyaçlarına en uygun seçeneği belirledikten sonra hemen belirlenen adrese teslimat yapmaktayız. Bu sayede kısa zaman içinde hastalarınız özel tasarım yataklarımızda rahat bir iyileşme sürecine başlamaktadır.

Hasta Yataklarının Konforu

Tedavisi devam eden bir hasta için moral ve bakımın iyi yapılıyor olması son derece önemlidir. Hasta karyolası sayesinde hastalarınızın istedikleri gibi konumlandırabileceği bu yatakları yönetmek bile onlara son derece moral verecektir. Elektronik olarak tasarlanmış olan yataklarımızda bulunan kumanda özellikleri ile yatağın farklı pozisyonlarını kullanan kişiler istediği gibi bir iki dokunuş ile ayarlayabilmektedir.

Firmamız hasta yataklarının tamamında özel malzemeler kullanmaktadır. Sürekli tene temas eden kısımların her biri sağlığa zarar vermeyen özel kumaşlarda seçilmiştir. Bu sayede hastaların her zaman ciltleri nefes almaya devam edeceği için olası ekstra rahatsızlıklar asla söz konusu değildir.

Tasarımlarımızda farklı gereksinimleri göz önünde bulundurmaktayız. Eğer hastanızın tedavi süresince hareket etmemesi gerekiyor ise tuvalet özelliği bulan yataklarımızı tercih edebilirsiniz. Yine banyo konusun içinde su geçirmeyen örtülerimizden edinerek basit silme yöntemi ile hastalarınızın temizliğini sağlayabilirsiniz.

Yataklarımızın etrafında kullanmış olduğumuz korkuluklar ise eğer bir mani yok ise hastanın tutunmasına ve oturur pozisyon almasına, kendi başına basit doğrulmaları yapmasına fayda sağlamaktadır. Ayrıca bu korkuluklar sayesinde düşme, çarpma vs gibi durumlarında önüne geçilmektedir. Firmamız hastalarınızın bakımı ve güvenliği için en uygun modelleri tasarlamakta ve her geçen gün daha fonksiyonel yatakları üretmek için uzman ekibi ile çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Ameliyat Sonrası Hasta Karyolası Kiralama

Hastalarınızın bakım süresince rahatlığını sağlamak istemek en doğal hakkınızdır. Ancak orta veya kısa süreli yatarak tedavi edilecek hastalarınız için hasta karyolası satın almak istemeyebilirisiniz. Firmamız kısa süreli kullanımlar için özel üretim olan yataklarını istediğiniz süreler kadar kiralama işlemi yapmaktadır.

Firmamızın öncelikli amacı yaşanan kötü zamanların geride kalmasına yardımcı olmak ve kısa süre içerisinde hastalarınızın eski günlerine dönüşüne az da olsa bir katkı sağlamaktır. Bu nedenle oldukça ekonomik fiyatlar ile dilediğiniz özellikte ve modelde olan yatağı kiralayabilirisiniz.

Firmamızı ziyaret etiğiniz zaman sunduğumuz yatak çeşitleri ve aksamları karşısında seçim yapmanızı kolaylaştırmak adına uzman ekip arkadaşımız size yardımcı olmaktadır. Hastanız ile alakalı bilgi paylaşımını yapmanız ile beraber en uygun modelleri belirleyerek tanıtımını yapmaktayız. Bu sayede yatağı nasıl kullanacağınızı teslimat öncesinden öğrenmiş olmaktasınız. Ayrıca kiralama yapmış olduğunuz yatak teslim edildiği zaman tekrar yatağın tüm kullanımı detaylıca anlatılmaktadır.

Yaşayacağınız herhangi bir sorun vs olduğu zaman firmamıza ulaşarak gerekli bilgiyi kolaylıkla alabilirisiniz. Eğer arıza durumu söz konusu olur ise teknik servisimiz ile yine yanınızdayız.

Hasta Karyolası Kurulumu

Hasta yataklarını kiraladıktan sonra ekibimizde bulunan uzaman kişilerce adresinize demonte olarak gelen yatak kısa sürede kurulmaktadır. Hasta karyolası kurulumu çok basit işlemlerden oluşmaktadır. Ancak firma olarak yatağın ilk kurulumunu ve tüm tanıtımını detaylıca yaparak kullanıcılara anlatmaktayız. Bu sayede yataklar doğru ve tüm fonksiyonları ile kullanılmaktadır.

Firmamızdan kiralamış olduğunuz hasta karyolasının motor ve ana iskeleti bir bütün halde gelmektedir. Montajı yapılması gereken kısımlar genellikle başlıklar ve yan korkuluk kısımlarıdır. Bu kısımlarında montajı dakikalar içerisinde tamamlanmaktadır. Uzman kadromuz sayesinde yatağı istediğiniz yere kurabilirisiniz. Özellikle motorlu olan ve çok fonksiyonel olan yataklarımız ve diğer tüm modellerimiz için kurulum işlemleri tamamen ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Ayrıca firmamızdan kiralamış olduğunuz hasta karyolası yine ücretsiz olarak dilediğiniz adrese teslim edilmektedir.

Hasta Karyolası Teknik Servisi

Firmamızdan kiralamış olduğunuz hasta karyolası ile ilgili her hangi bir sorun yaşadığınız zaman teknik servisimiz ile her zaman yanınızdayız. Olası arıza durumlarında en kısa sürede yatağın bakımı ve tamiri konusunda uzman olan ekip arkadaşlarımız adresinize gelerek sorunun tespiti için hemen çalışmalarına başlamaktadır.

Bu yatakların hastanız ve sizin için ne derece önemli olduğunu bildiğimiz için en kısa süre içerisinde sorunu ortadan kaldırmak için yatak derinlemesine incelenerek arızaya neden olan sorun giderilmektedir.

Eğer hasta karyolanız için değişmesi gereken bir parça söz konusu ise yine firmamızın garantili ve orijinal ürünleri ile değişim hemen gerçekleştirilmektedir. Hasta yatağını kiralarken yapmış olduğumuz sözleşme gereğince asla bir mağduriyet yaratılmadan ve hastanızın konforunu bozmadan gereken tüm işlemler firmamız tarafından gerçekleştirilmektedir.

Eğer sorun çok daha büyük ve gereken çözün kısa zaman içerisinde sunulamayacak ise firmamız tarafından hemen adresiniz aynı özellikleri taşıyan başka bir yatak gönderimi yapılmaktadır. Firmamız hizmet kalitesinden ödün vermeden yine yanınızda var olmaya devam edecektir. Bu nedenle yatakta yaşanacak olan arızalar nedeni ile asla endişelenmeyiniz. Firmamız yeni nesil hasta karyolası ürünlerini sizlerle buluşturmak konusunda oldukça profesyonel bir hizmete imzasını atmaktadır.

kaynak:

https://www.medikalturkiye.com/