Hasta Yatakları Garanti Kapsamı

Hasta Yatakları Garanti Kapsamı

Hasta Yatakları Garanti Kapsamı

Bu yazı içeriğimizde Hasta yatağı kiralama konusunda, satın alımı veya kiralama işlemini gerçekleştiren hasta ya da hasta yakınlarının en çok merak ettiği konulardan bir tanesi olan garanti kapsamı hakkında detaylı bilgi vereceğiz.

Hasta Yatakları Garanti Kapsamı

Firmamız tarafından satın aldığınız veya kiralama yaptığınız tüm hasta yatakları garanti kapsamında yer almaktadır. Her ürün ve hizmette olduğu gibi, hasta yataklarının da garanti şartları mevcuttur. Fabrika hatası, üretim hatası gibi nedenlerde hasta yatakları doğrudan garanti kapsamına girmektedir.

Kullanıcı tarafından kaynaklanan arıza ve zarar görmeler için teknik ekip raporu doğrultusunda garanti şartları sağlanmaktadır.

Hasta Yatak Parçalarının Garanti Kapsamı

Firmamız, hasta yataklarını teslim etmeden önce fabrikasyon hata olup olmadığını detaylıca analiz edip, hasta yataklarını sorunsuzca teslim etmektedir. Ayrıca kurulumda firmamızın teknik ekipleri tarafından yapılmaktadır ve kurulum sonrası tüm aksamlar yeniden kontrol edilmektedir. Daha sonradan oluşabilecek yan parçaların kırılması, korkulukların zarar görmesi ya da kırılması gibi durumlarda ürün garanti kapsamı dışında kalmaktadır.

Ayrıca hasta yatağında meydana gelebilecek yırtılmalardan kaynaklanan sorunlarda ürünü garanti dışı bırakmaktadır.

Hasta Yatağı Kiralamada Motor Garanti Kapsamı

Hasta yataklarının tamamı motorlu yataklardan oluşmaktadır. Bu yataklarda yer alan motorlar, makine statüsüne girdiği için yine fabrikasyon kaynaklı hatalarda garanti kapsamı sunmaktayız. Hastanın vücut ağırlığı yatak kapasitesinin üzerindeyse eğer, bu durum satış ve kiralama öncesinde mutlaka bildirilir ve hastaya uygun olan yatak seçimi yapılır.

Hasta yataklarına belirlenen kriterlerden fazla yük binmesi, refakatçının hastayla beraber yatağa aşırı yüklenmesinden kaynaklanan motor arızaları ise garanti kapsamına girmemektedir. Bu nedenle hasta yatağı kiralama ve satış öncesinde, hasta yakınlarıyla hastanın kendisi bu konuda teknik ekibimiz tarafından detaylı olarak bilgilendirilecektir. Hasta yatağı motorları güçlü ve önerilen değerlerin +5/10KG üzerinde dayanıklılık gösterebilmektedir. Ancak firmamızın bu konuda sınırların aşılmasından kaynaklı motor arızalarında garanti kapsamı yoktur.

Kullanıcı Kaynaklı Arızalarda Süreç Nasıl Olur?

Firmamız, vizyon ve misyon gereği hastalarını mağdur edebilecek tüm etmenlerden kaçınmaktadır. Bu nedenle, kullanıcı kaynaklı arızaların tamamında ilk olarak parça değişim ücreti ile sorunu ortadan kaldırma yolunu izlemektedir. Parça değişiminin mümkün olmadığı durumlarda ise komple motor veya zarar gören yerler değiştirilmektedir ve ücreti tahsis edilmektedir.

Bu değişim işlemleri, hasta veya hasta yakınları diledikleri taktirde ev içerisinde gerçekleştirilebilir ve hastanın konforu rahat ettirilecek şekilde çabuk halledilmektedir. Pandemi dönemi örneği gibi, olası bir parça temini sorunlarında ise yatak değişimine gidilebilmektedir. Yatak değişim işlemleri genellikle ilgili parça o anda bulunamazsa hasta mağdur edilmemek için yapılmaktadır ve yine sadece parçanın ücreti alınarak değişim süreci başlatılmaktadır.

Hasta Yataklarının Sağlamlığı

Hasta yatağı satın alımlarında ya da hasta yatağı kiralama konusunda alacağınız tüm ürünler; belli standartlar dahilinde üretilmiş özel ürünlerden oluşmaktadır. Bu ürünlerin parça dayanıklılık testleri ile ağırlık testleri üretimden hemen sonra fabrikada 5 ayrı süreçli testten geçmektedir. Tüm bu ağırlık ve kalite kontrollerinden başarıyla geçen yataklar, satışa hazır hale gelmiştir ve firmamız her ihtimali göz önünde bulundurarak ek kontroller yapmaktadır. Öyle ki, ürün hastaya teslim edilmeden önce, olası sorunlara karşı depomuzda yeniden kontrol edilmektedir ve teslimat ancak kontrollerden sonra sağlanmaktadır. Ürün teslimat test raporu oluşmadan ürün depodan çıkış yapamaz ve teslim edilemez. Tüm bu tedbirleri siz değerleri hastalarımızın konforu ve mağdur olmamanız için almış bulunmaktayız ve olası tüm sorunların önüne önceden geçebilmek adına yapmış olduğumuz ek güvenlik tedbirleridir.

Bol sağlıklı günler dileriz…

kaynak: https://www.medikalturkiye.com/