hasta yatağı sakarya

hasta yatağı sakarya

Sakarya Hasta Yatağı Etkisi

Hastalık, istenmemesine rağmen hayatın bir parçasıdır. Vücutta dış veya iç etkenlerden dolayı bazı rahatsızlıklar oluşabilir. Rahatsızlıklar hastanelerde ve sağlık merkezlerinde tedavi edilir. Tedavi için bazen hastanede yatmak gerekir. Hastanede yatanlar hasta yatakları ile tanışmışlardır. Sakarya hasta yatağı, hastanede veya sağlık ocağı, diyaliz merkezi gibi diğer sağlık kuruluşlarında gördüğümüz yataklar çeşididir. Yataklarımız, hastaların durumları ve ihtiyaçları dikkate alınarak tasarlanmıştır. Hastanın rahat etmesi ve konforunun sağlanması için hangi teknik özelliğin eklenmesi gerekiyorsa yataklarımız o özelliklerle donatılmıştır. Hastalıkların tedavisinde dinlenme ve moral önemlidir. Yataklarımız, kullanan hastanın iyileşme ihtimali varsa daha kısa sürede ayağa kalkmalarına yardımcı olur.

hasta yatağı sakarya

Sakarya Hasta Karyolası Detayları

Hasta karyolaları iki parçadan oluşur. Birinci kısım; mekanik özelliklerin ve motorun yer aldığı iskelettir. Sakarya hasta karyolası iskelet kısmı hareketliliği sağlayan bölümdür. Karyolamızın modeline göre iskelette 2, 3 veya 4 adet motor bulunur. Motor sayısı arttıkça karyolalarımızın özellikleri artar. İskeletin üzerine anti bakteriyel, kolay temizlenen yatak yerleştirilir. Yataklarımız ortopedik özellikleri de taşıdığından hastanın ağrı ve sızılarının azalmasına yardımcı olur. İskelet ve yatak bir araya gelerek hasta yataklarımızı oluşturur. Yatağımızın dört bir köşesinde serum takma aparatı bulunur. Tedavi sürecinde serum aparatları çok büyük öneme sahip olurlar.

Lazımlıklı Hasta Yatakları

Hastanede tedavisi biten ve evde tedaviye devam edecek olan hastaların, özel yataklarımızdan edinmeleri sağlıkları adına önemlidir. Hastaların bazıları kısıtlı da olsa hareket edebilmektedir. Hareket edebilen, kalkabilen hastalar tuvalet ihtiyaçlarını kendileri görebilmektedir. Fakat yatalak olup hiçbir şekilde hareket edemeyenlerin tuvalet ihtiyaçlarını yattıkları yerden karşılamaları gerekir. Lazımlıklı hasta yatakları, yatalak hastaların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Yatağın ortasında açık bir kısım vardır. Bu kısmın altına lazımlık yerleştirilmiştir. Hasta açık kısımdan ihtiyacını giderir. Lazımlık belli sürelerde alttan çıkarılarak temizlenir.

SAKARYA İLİMİZE HASTA YATAĞI KİRALAMA HİZMETİMİZ VARDIR

hasta yatağı sakarya