hasta karyolası kiralama

Hasta Yatağı Modelleri

Hasta Yatağı Modelleri

Geçirilen bir kaza sonrası, yaşanan komplikasyonlar ile veya doğuştan bazı hastaların özel bakımları gerekmektedir. Uzun süreler yatacak olan hastaların rahat edebilmeleri hem psikolojileri hem de sağlıkları için çok büyük önem arz etmektedir.

Hastaların yatıyor olması demek hayatın dışına itilmesi demek değildir. Modern teknoloji ile üretilen hasta karyolası modelleri ile sevdiklerinizin yine yanınızda olmasını sağlayabilirsiniz. Yatalak hasta bakan ve onların her türlü olaydan çok daha kolay etkilendikleriniz göz ardı edenlerin bir zaman sonra hastalarının durumlarının çok daha kötüye gittikleri gözlemlenmektedir. Oysaki hastalar için tamamen özel olarak üretilen ve tekerlekli olan bu yataklar ile yeniden hastalarınıza yaşam enerjisi verebilmektesiniz. Yazın güneşi görüp, kuş seslerini duymaları, kışın yağan karı izlemeleri için yataklarını cam kenarına almanızın bile ne kadar önemli olduğunu unutmayınız.

Hasta yatağı kullanarak hastanızı kolayca farklı alanlara taşıyabilir, farklı pozisyonlar aldırabilir, istenilen yüksekliğe göre ayarlamalar yapabilirsiniz. Üretilen bu yatakların uzun süre yatacak olan hastaların ciltlerinin nefes almasını sağlayan özel kumaşlardan üretildiğini ve onların başka rahatsızlıklar yaşamaması için özel tasarlandığını bilmelisiniz.

Hasta Yatağı Modelleri

Her hasta için tercih edilecek olan yatak modelleri farklılıklar göstere bilmektedir. Ancak genel olarak hasta yataklarında asansörlü, tekerlekli, şilteli, mobilyalı, kumandalı, korkuluklu, havalı yatak çeşitleri bulunmaktadır. Hasta karyolası modelleri içerisinden seçimlerinizi hastanızın ihtiyacına göre yapmalısınız.

Hastalarınız için tamamen özel olarak üretilmiş bu yataklar ile konfordan ödün vermeden pek çok özellik aynı anda sunulmaktadır. Dört farklı pozisyonda katlanma özelliği, aşağı yukarı inip kaldırma özelliği ile uygun pozisyonda rahatlıkla hastalarınıza bakabilmektesiniz. Uzun süreler yatmak zorunda kalacak hastalar düşünülerek tasarlanmış olan bu yatakların hemen hepsinde özel kumaş kullanılmaktadır. Yine tercih edilen şilteler de kişilerin cilt sağlığı göz önünde bulundurularak tasarıma dahil edilmiştir.

Ayrıca hasta karyolası modelleri istediğiniz ebatlarda da özel olarak yapılabilmektedir. Hastanızın boyu veya kilosu normal yatağı kullanmaya uygun değil ise özel üretim hasta yataklarını tercih edebilirsiniz.

Hasta Yatağı Fiyatları

Uzun süre yatacak olan hastalara bakacak olan kişilerin ilk olarak bilmesi gereken konu bu sürecin ne kadar devam edeceğinin asla net olamayışıdır. Hastanızın yaşı, rahatsızlığı ve tedavi edilebilirlik durumuna bağlı olarak önce bakımı yapacak olan kişiler psikolojik olarak hazırlanmalıdır. Sonrasında ise hastanızın ev ortamında en rahat şekilde yaşamını nasıl idame ettirebileceğiniz hususu devreye girmelidir. Tüm bu zorluklar ile mücadele ederken her iki tarafında yaşam kalitesini olumlu şekilde düzeltmek adına kesinlikle bir hasta yatağı edinmelisiniz. Bu sayede hastanıza çok daha iyi bakabilecek ve onu mutlu edebileceksiniz. Hasta karyolası modelleri arasında elbette ki yaşanan rahatsızlığa göre en uygun seçenekleri bulabileceksiniz. Evde hasta bakımı için yatak satın almak konusunu olumlu bir adım olarak değerlendirmelisiniz. Çünkü bu yatak size pek çok kolaylık sunacaktır. Hasta yataklarının fiyatı ihtiyacınız olan yatağa göre değişim göstermektedir. Hastanızın kısa sürede iyileşme gibi bir durumu söz konusu değil ise kesinlikle hasta yatağı satın almalısınız.

Hasta Yatağı Kiralama

Hasta yatağını satın almanız gerekmiyor hastanız kısa bir zaman sonra sağlığına kavuşacak ise hasta yataklarını kiralayabilmektesiniz. Hasta karyolası modelleri arasından ihtiyacınıza yönelik doğru seçimleri yaparak istediğiniz kadar kiralama hizmetinden faydalanabilmektesiniz.

Unutmayınız ki yatarak geçecek olan her gün hastanızın rahat etmesi son derece önemlidir. Kısa bir zaman sonra bu yatağa ihtiyacı kalmayacak dahi olsa konforundan ödün vermeden ve psikolojik olarak da en az hasarla bu süreci atlatması kişiler için hasta yatakları en önemli unsurlardan biridir. Sağlık yaşamımızın en önemli unsurudur.

 

https://www.medikalturkiye.com/