hasta yatağı Kayseri

hasta yatağı Kayseri

Kayseri Hasta Yatağı Kullanımı

Hasta yataklarını insanlar genellikle ilk defa hastanelerde veya sağlık ocaklarında görürler. Hastaların yatması için özel donanımlı olarak ürettiğimiz medikal ürünlerdir. Kayseri hasta yatağı, hastanelerde, sağlık ocaklarında, diyaliz merkezlerinde kullanılmaktadır. Hastanede tedavi olduktan sonra tedavisine evde devam edecek olan hastaların kullanacağı yatak da hasta yatağı olmalıdır. Tedavinin süresinin kısalması, hastanın rahatı ve konforu için bu şarttır. Bundan dolayı firmamız ev modeli ürünlerini müşterilerinin hizmetine sunmuştur. Ev tipi modellerimiz genellikle ahşap kaplıdır. Kişinin tercihine ve odanın dekorasyonuna göre ahşap renkleri değişebilir.

Kayseri Hasta Karyolası Özellikleri

Hastalık sırasında insanların hareketleri sınırlanır veya tamamen hareketsiz kalınır. Kayseri hasta karyolası modellerimiz rahatsız olan kişinin durumu dikkate alarak üretilmiştir. Motorlu modellerimizde motor sayısı arttıkça yataklarımızın özellikleri de artar. Motorlu yataklarımızın uzaktan veya yatağa bağlı kumandaları vardır. Kumanda üzerinde yatağımızın özelliklerini kullanmayı sağlayacak tuşlar bulunur.

Hareketleri sınırlı olan hastamız tuşları kullanarak başını kaldırabilir, ayaklarını yükseltebilir, yatağı aşağı yukarı doğru hareket ettirebilir. Hiç hareket edemeyen hastalar için bunu bakıcıları gerçekleştirir. Yataklarımızın yanlarında inen ve çıkan korkuluklar bulunur. Korkuluklar esasta hastanın güvenliğini sağlamak için konulmuştur. Tedavi sırasında indirilir sonra tekrar kaldırılır. Yataklarımız anti bakteriyel olup kirlenmesi durumunda temizliği kolaydır. Dört tarafında bulunan tekerlekler kilitlenerek sabitlenebilir.

hasta yatağı Kayseri

Hasta Karyolası Teknik Servisi

Yataklarımız kaliteli malzemeler kullanılarak usta işçilik ile imal edilir. Emniyet sistemi kuvvetli ve dayanıklıdırlar. Uzun yıllar arıza çıkarmadan kullanılabilir. Fakat zamanla ve kullanım hatalarından kaynaklı bazı arızalar oluşabilmektedir. Firmamızın teknik servis elemanları yataklarınızın bakım, onarım ve kurulumu ile ilgilenmektedir. Müşterimiz yatağını kendi kurabilir. Fakat yardıma ihtiyacı olursa teknik servisimiz en kısa zamanda adreste olarak en hızlı şekilde yatağınızı kurmaktadır. Garanti süresindeki bakım ve onarımlar teknik servisimiz tarafından ücretsiz yapılır.

Kayseri İlimize hasta yatağı kiralama hizmetimiz yoktur.

hasta yatağı Kayseri