Hasta yatağı İzmir

Hasta yatağı İzmir

İzmir Hasta Karyolası Modelleri

Hastanız var ve evde bakımı gerekiyorsa İzmir hasta karyolası modellerimiz arasında tercih yapmalısınız. Firmamız çeşitli modellerde hasta yatağını hizmetinize sunmaktadır. Hasta yataklarımız temelde manuel ve motorlu olmak üzere ikiye ayrılır. Manuel modellerimizin baş ve ayak kısımlarının hareketlendirilmesi fiziki olarak aparatın kullanılması ile gerçekleştirilir. Motorlu modellerimiz kendi arasında 2, 3 ve 4 motorlu olmak üzere çeşitlere ayrılır. Motor sayısı arttıkça yataklarımızın özellikleri artmaktadır. Asansörlü yataklarımız aşağı ve yukarı doğru hareket eder. Böylece hastaların iniş ve çıkışını kolaylaştırır. Lazımlıklı modellerimiz ise ihtiyacını gidermek için dahi kalkamayan hastalarınız için idealdir.

İzmir Hasta Yatağı Kiralama ve Satışı

Yataklara yüklediğimiz özellikler modellerini ve çeşitlerini belirlemektedir. Hangi modeli seçeceğiniz ise hastanızın durumuyla yakından alakalıdır. İzmir hasta yatağı firmamız sadece satış yapmaz. Müşterilerimize kiralama seçeneği de sunmaktayız. Özel donanıma sahip olan yataklarımızın fiyatı doğal olarak klasik yataklardan yüksektir. Hastası olanlar zaten tedavi sürecince fazlaca harcama yaparlar. Firmamız hastaların bu durumunu dikkate alarak fiyatlandırma yapar. Sektörün en kaliteli ürünlerini en ekonomik fiyatlar satarak müşterilerimize yardımcı olmaya çalışırız.

Hastası uzun süre veya hayatının devamında yatmak zorunda olanlar yataklarımızdan satın almaktadır. Tedavisi kısa sürecek olanlar ise kiralama seçeneğimizi kullanmaktadır. Kiralamanın maliyeti daha düşük olup kira süresi dolan yatak firmamıza teslim edilir. Bazı müşterilerimiz yataklarımızın rahatına ve konforuna alıştığından kiraladıkları yatağı satın almayı tercih ederler.

Hasta yatağı İzmir

Hasta Karyolası Kurulumu

Hasta karyolalarımız temelde iki kısımdan oluşur; yatak ve iskelet. Firmamızın ürünlerinin kurulumu çok ama çok kolaydır. Müşterimizin özel alet kullanmasına gerek olmadan kurabileceği kadar basittir. Kurulumu yapmak için özel bir yeteneğe ihtiyaç yoktur. Kurulumu yapamam diyen müşterilerimize teknik servisimiz yardımcı olmaktadır. Çok kısa bir iki işlem sonrasında yatağınız kullanıma hazır olacaktır. Teknik servisimiz garanti süresince yataklarımızın bakım ve onarımını ücretsiz yapar. Dayanıklı ve kaliteli ürünlerimizde nadiren arıza oluşmaktadır.

Hasta yatağı İzmir

İzmir ilimize hasta yatağı kiralama hizmetimiz yoktur.