hasta yatağı Bursa

hasta yatağı Bursa

Bursa Hasta Yatağı Kullanımı

İnsan bedeninde meydana gelen arızalar nedeniyle çeşitli hastalıklar yaşayabilir. Her birey hayatını sağlıklı geçirmeye özen gösterir. Fakat elde olmadan yaşanan kazalar ve istenmeyen durumlar hastalıkları beraberinde getirir. Bursa hasta yatağı modellerimiz, hastaların tedavileri sürecinde rahat etmelerini sağlayacak şekilde tasalanmaktadır. Hastalıkların tedavisinde dinlenme, moral ve iyi uyku çok önemli bir yere sahiptir. İyi dinlenen, uykusunu iyi alan ve morali iyi olanlar daha çabuk iyileşirler. Firmamız bütün bu gerçekleri göz önüne alarak üretim yapmaktadır. Yataklarımızın özellikleri hastanın güzelce dinlenmesine, uyku kalitesini artırmasına ve moralini yükseltmesine yardımcı olur.

Hastalıklara Göre Hasta Yatağı

Hastalıkların hastalar üzerindeki etkileri farklılık gösterir. Kalp ameliyatı geçirmiş olan bir kişinin uzun süre yatma pozisyonuna dikkat etmesi gerekir. Yatağının ortopedik ve motorlu olması şarttır. Çünkü kalp ameliyatı geçiren bir kişinin kendini yormaması gerekir. Bursa hasta karyolası çeşitleri arasında yer alan motorlu yataklarımız kumanda ile çalışır. Hasta, kendini hiç yormadan başını yükseltebilir, ayak kısmını yukarı doğru kaldırabilir. Hastanın yataklarımızın özelliklerini kullanabilmesi için yapacağı tek bir şey vardır; kumandanın tuşlarına dokunmak. Uzaktan veya yatağa bağlı olan kumanda üzerinde yatağın özelliklerini kullanıma yardımcı tuşlar bulunur.

hasta yatağı Bursa

Havalı Yatak Modelimiz

Felçli veya nörolojik hastaların büyük çoğunluğu hayatlarının geri kalanını yatağa bağlı olarak geçirmek zorundadır. Devamlı standart yataklarda yatan hastaların vücutlarında bası yarası oluşur. Bası yarası, yatan ve hareket etmeyen hastaların yatağa en fazla temas eden bölgelerinde görülen yaralardır. Beden hareket etmediğinden hava almaz, vücudun basıncı artar ve kan dolaşımı yavaşlar. Bütün bu etkiler birleşince yara oluşumu meydana gelir. Firmamızın havalı yatak modeli, bası yarası oluşumunu engeller. Oluşan yaranın daha çabuk iyileşmesine yardımcı olur. Yataklarımızın içinde boru veya baklava dilimi şeklinde hava kanalları vardır. Hava kanalları yara oluşmasına engelleyen önemli bir etkendir.

hasta yatağı Bursa