hasta yatağı Antalya

hasta yatağı Antalya

Antalya Ev Tipi Hasta Yatağı

Hasta olmak kişi için çok zordur. Yatan kişi için zor olan hastalık hali bakan kişi için de çeşitli zorlukları barındırır. Hastanede, görevi hastalara bakmak olan hasta bakıcıları veya hemşireler yardımcı olurlar. Hastanedeki yataklar özel tasarım olduğundan bakım nispeten daha kolaydır. Hastanedeki tedavisi bitip eve gelince ev halkı veya bakıcının bakması gerekir. Normal yatakta yatan hastanın indirilip kaldırılması çok zor olacaktır. Firmamız yatan hastayı ve bakan kişiyi düşünerek ev tipi hasta yatakları üretmektedir. Antalya hasta yatağı çeşitlerimiz arasında hastanın durumuna en uygun olan alınarak bakım işi kolaylaştırılır.

hasta yatağı Antalya

Hasta Yataklarının Tedaviye Katkısı

Dinlenme ve moral hastanın tedavisine olumlu katkı sağlar. Hasta yataklarımız tamamen hasta ve bakımı endeksli olduğundan dolayı özel donatıma sahiptir. Hastanın tedavisine ciddi anlamda katkı sağlayan yataklarımızın özelliklerini kısaca şöyle sıralayabiliriz;

  • Baş ve ayak kısmı hareket edebilir. Böylece hastanın başını veya ayaklarını kaldırmak için yastık dizmeye gerek yoktur. Yatakların özel sistemleri sayesinde pratik bir şekilde baş ve ayak kısmı istenilen kadar kaldırılır.
  • Yataklarım anti bakteriyeldir. Kolay temizlenir. Hasta bakımı sırasında ister istemez kirlenmeler olur. Silindiğinde veya yıkandığında kirden hemen arındırılır.
  • Dayanıklıdırlar. Uzun yıllar bozulmadan kullanılır.
  • Garantili olan yataklarımızın garanti süresindeki bütün bakım ve tamirleri firmamıza aittir.

Asansörlü Hasta Yatakları

Çok kilolu hastalar veya vücudunun bir kısmının hareketi sınırlı olanlar yataktan inip çıkarken zorlanır. Bu zorluğu minimuma indirmek için Antalya hasta karyolası firmamız asansörlü yatak üretmiştir. Asansörlü yataklar elektrikle çalışır. Kumandadaki tuş yardımıyla yatak belli yüksekliğe kadar çıkarılabilir ve indirilebilir. Hastanın acil durumlarda sedyeye daha kolay aktarılması için de yüksekliğin ayarlanabilir olması büyük bir avantajdır. Yataklarımızın dört tarafında tekerlekler vardır. Özel lastikten üretilen tekerlekler sayesinde yatak hareket ettirilebilir. İstendiğinde kilit sistemi devreye sokularak yataklarımız sabitlenebilir.

hasta yatağı Antalya