hasta yatağı ankara

hasta yatağı ankara

Ankara Hasta Karyolası Satışı

Hasta karyolası; ameliyat geçiren, tedavi sürecinde yatması gereken kişileri durumlarına özel olarak tasarlanmış olan ürünlerdir. Ankarahasta karyolası ihtiyacı çok fazladır. İhtiyacı karşılamak için kaliteli ve özel dizayn ürünlerimizi satışa sunmaktayız. Hastaneden çıktığı halde evinde yatarak tedavisine devam etmek zorunda olanlar için hasta yatağı çok büyük bir ihtiyaçtır. Sadece sağlık kurumları değil evlerde de ihtiyaç olduğundan talep fazladır. Hastanız uzun süreli yatacak veya hayatının geri kalan kısmında yatmak zorunda kalacaksa ürünlerimizden en uygun olan model satın alınmalıdır. Kısa süreli yatışlar için kiralama seçeneğimizi tavsiye etmekteyiz.

Neden Hasta Yatağına İhtiyaç Vardır?

Hastalıkların tedavisinde moral ve dinlenme çok önemlidir. Hastalara, hastanede en güzel şekilde bakılır. Fakat hastanede kalma süresi gerektiği kadar olmalıdır. Hastanedeki tedavi bitip eve çıkınca aynı rahatlığın ve güzel bakımın devam etmesi gerekir. Şayet hasta yattığı yerde rahatsa iyi dinlenir. İyi dinlenir ve uykusunu düzenli alması tedavisine katkı sağlar. Tedavi sürecine katkı sağlayacak diğer önemli husus ise moraldir. Yataklarımız hastanın bazı işlerini bakıcıya muhtaç olmadan yapabilmesini sağlar. Başını yükseltmek, ayaklarını kaldırmak gibi işlemlerini bakıcı desteği olmadan yatağımızın kumandasının tuşları sayesinde yapabilir. Bunları yapabilmek dahi hasta için önemli moral kaynağıdır.

hasta yatağı ankara

Hasta Yatağı Modellerimiz

Sağlık çok büyük bir nimettir. Sağlığını kaybedenler ve yeniden iyileşmek isteyenler için hasta yatakları üretmekteyiz. Ürettiğiniz yatakların modelleri vardır. En temel Ankarahasta yatağımodellerimiz;

  • Manuel yataklarımız: Baş ve ayak kısmı hareketli olabilen modelimizin özellikleri fiziki güçle kullanılır. Özel aparatı yardımıyla baş veya ayak kısmı kaldırılır.
  • Motorlu yataklarımız: Elektrikli yataklar olarak da bilinen modellerimizde kumanda vardır. Kumandanın tuşları yardımıyla yatakların özellikleri rahatlıkla kullanılır. Yatak çeşitlerimiz 2, 3 ve 4 motorludur. Motor sayısına göre yatağımızın özellikleri artar.
  • Asansörlü yataklarımız: Ağır ve vücudunun bir kısmı felçli hastalar için ideal olan asansörlü yataklarımız aşağı ve yukarı doğru hareket ederek hastanın iniş çıkışını kolaylaştırır.

hasta yatağı Ankara