Evde Hasta Karyolası Kullanılmalı mı

Evde Hasta Karyolası Kullanılmalı mı

Evde Hasta Karyolası Kullanılmalı mı

İnsanların başına gelen kazalar ve yaşanan büyük ameliyatların sonrasında yatarak bakım işlemleri gerekebilmektedir. Uzun süren hastane tedavilerinin ardından doktorunuzun uygun görmesi ile evde tedavi seçeneği devreye girmiş ise bunu mutlaka değerlendirmelisiniz. Moral her hastalık için en iyi ilaçlardan biridir. Bu nedenle hastanızın evinde olması onu çok mutlu edecektir.

Evde tedavi devam ederken hastanız için her türlü konforu sağlamalısınız. Özellikle sürekli uzanır veya yarı oturur pozisyonda olacağı için fonksiyonel bir yatak tercih etmelisiniz. Hastanız ve bakımını üstlenecek kişi için en iyi seçenek hasta karyolası kullanmak olacaktır. Bu sayede zorluk yaşamadan her türlü ihtiyacı kolaylıkla karşılayabileceksiniz.

Kullanımının kolaylaşması için oldukça teknolojik olan bu yataklar sayesinde temel bakımları yaparken zorlanmayacaksınız. Ayrıca hastanıza tek bir oda seçeneği sunmadan oda değişimini sağlayabileceksiniz. Yataklar tekerli olduğu için istediğiniz her yere taşına bilmektedir. Bu sayede hastalarınız asla sosyal hayattan kopmadan daha verimli bir iyileşme süreci yaşayacaktır.

Hayatınızı çok kolaylaştıracak olan bu yatakların satışını yapan bir firma olarak özel tasarım yataklarımız ile her zaman hizmetinizdeyiz. Firmamızda farklı boyut ve fonksiyonel çeşitliliği olan çok sayıda yatak modeli bulunmaktadır. Hasta karyolası fiyatları tercih edilecek ürüne göre değişim gösterecektir. Bu nedenle hem hastanız için hem de bütçeniz için en doğru seçeneği belirlemelisiniz.

Evde Hasta Karyolası Kullanılmalı mı

Hasta Yatağı Mutlaka Kullanılmalı mı?

Hasta yatağı yaşlılar, felçli hastalar ve uzun süre yatacak kişiler için yaşamsal konfor açısından gereklidir. Çünkü yatarak tedavi uzun bir süreçtir. Hastanız bu süreçte cildinin nefes almasını sağlayan ve onu farklı pozisyonlara getirebilen bir yatak kullanırsa yatmaya bağlı olarak gelişen bazı sıkıntıları asla yaşamazsınız. Hasta karyolası satışı yapan firmamızı ziyaret ettiğiniz zaman size tam donanımlı pek çok ürün tanıtmaktayız. Bu ürünler hastanızın banyosundan tutunda özel ihtiyaçların başında yer alan tuvalet ihtiyacını bile kolaylaştıracak şekildedir.

Hasta karyolası seçimlerinizde hastanızın firmamız ile paylaşacağınız hikâyesi de oldukça etkili olmaktadır. Bazı rahatsızlıklar maalesef ki kalıcı olabildiği için tercihleriniz ile hastalarınızın hayatın içinde yer almaya devam etmesini de sağlamış olacaksınız.

Firmamız hasta karyolalarını özel kumaşlardan ve donanımlardan üretilmektedir. Bu sayede asla hastalarınızın sağlığını olumsuz etkileyecek bir durum olmaması için nefes alan özel kumaşlar tercih edilir. Ayrıca yatak üzerinde bulunan diğer parçalarda yine özel tasarlandığı için insan sağlığına olumsuz etkisi olan bir ürün asla kullanılmamaktadır. Hasta karyolası fiyatları değerlendirmenizde yatağın ne kadar teknolojik donamı olduğunu da unutmayınız. Bu donanımlar hastanızın kendi kendine az da olsa bir şeyler başarma hissi yaşatacağı için psikolojilerini olumlu etkileyecektir.

Firmamızda elektronik, mobilyalı, tuvalet özellikli, tekerlekli, çocuk karyolası gibi farklı seçenekler arasından mutlaka uygun bir hasta karyolası bulabilirsiniz. Ancak bazı durumlarda özel üretim yataklar gerektiğinde ise yine firma olarak gereken özel boyutlu yatakları tasarlayarak size teslimini gerçekleştirmekteyiz.

Hasta Karyolası Fiyatları

Hasta karyolası fiyatları tercih edeceğiniz model ve yaşadığınız ile göre değişim gösterebilmektedir. Eğer hastanızda bir yılı aşkım bir yatarak tedavi söz konusu ise veya artık hep bu yatağa ihtiyaç duyacak ise karyolayı kesinlikle satın almalısınız. Ancak kısa süre yatarak tedavi sonrasında iyileşme söz konusu olacak ise firmamız yataklarda kiralama da yapmaktadır. Bu sayede düzenlenen bir sözleşme ile ihtiyaç duyduğunuz kadar yine istediğiniz donanıma sahip olan yatağı kiralayabilirisiniz.

Satın alacağınız veya kiralayacağınız yataklar demonte olarak ekip arkadaşlarımızca adresinize getirilir. Kurulumu ve tanıtımı yapılarak hemen hastalarınızın rahat etmesi sağlanır. Yatakların kullanımı sırasında yaşanacak bir sorunda ise yine firmamızdan teknik servis desteği sağlanmaktadır. Servis kısa zamanda gelerek gerekli bakım ve onarımları gerçekleştirerek tekrar kusursuzca çalışımı sağlayarak adresinizde ayrılacaktır. Unutmayınız ki sizin yardımınıza muhtaç olan kişilerin mutluluğu için bu yatakların katkısı çok büyük olmaktadır.

 

https://www.medikalturkiye.com/