ALMAN HASTA KARYOLASI

ALMAN HASTA KARYOLASI

ALMAN HASTA KARYOLASI

Alman hasta karyolaları, şu an sağlık sektöründe en yaygın olarak kullanılan hasta yatakları modelleridir. Bu yatakların tamamında Alman motor sistemleri kullanılır ve bu yüzden de söz konusu yatakların tamamı son derece kaliteli ürünlerdir. Sağlık teknolojileri konusundan Alman ekolünün ne kadar başarılı olduğu düşünülürse, sağlık sektöründe genellikle Alman ürünlerinin kullanılmasının sebebi de ortaya çıkmış olur.

Alman Hasta Karyolası

Her sektörde Alman ürünlerinin ne kadar kaliteli olduğu bilinir. Aynı durum sağlık sektörü açısından da geçerlidir. Bu yüzden de sağlık sektöründe özellikle medikal alanında Alman ürünlerine çok büyük bir talep bulunur. Dolayısıyla denebilir ki, gerek sağlık merkezlerinde kullanılmak üzere, gerekse evde bireysel olarak kullanılmak üzere bir hasta yatağı satın alınacaksa, bu durumda Alman ürünlerine yönelmek gerekmektedir.

Alman medikal ürünleri göz önüne alındığında, bu noktada Elbur markası ön plana çıkar. Elbur uzun yıllardır medikal sektöründe hizmet vermekte olan bir firmadır ve dünya çapında hizmet vermektedir. Hem ürettiği hasta yataklarının kalitesi, hem de tüm dünyaya hizmet götürüyor olması sebebiyle, şu an bu sektörün zirvesinde bulunmaktadır. Dolayısıyla Alman marka bir hasta yatağı alınacaksa, bu durumda kesinlikle Elbur tercih edilmelidir.

Türkiye’de Dewert marka hasta yataklarının satışını ve kiralama hizmetini Medikal Türkiye gerçekleştirmektedir. Yani Alman Elbur markası ürünlerine sahip olmak ya da kiralama hizmetinden faydalanmak isterseniz, hemen Medikal Türkiye ile iletişime geçebilirsiniz. Eğer İstanbul içerisinde bulunuyorsanız, bu ürünü alabileceğiniz başka bir firma bulunmamaktadır. Ayrıca Medikal Türkiye’yi İstanbul içerisinde her bölgeye ücretsiz kurulum hizmeti bulunmaktadır.

Alman Hasta Karyolalarının Özellikleri

Her marka ve model hasta yatağının kendine özgü özellikleri bulunur. Alman hasta yatakları sektördeki en kaliteli yataklar olarak, bazı üst düzey özelliklere sahiptir. Alman hasta yataklarının sahip olduğu özelliklere göz atalım.

Alman hasta yatakları 4 parçalı olmaları sebebiyle kolaylıkla temizlenebilir bir özelliğe sahiptir. Aynı zamanda üzerinde bulunan elektrikli motor sayesinde kolayca yükseltilebilir, alçaltılabilir ve başucu ve ayakucu hareketleri yapılabilir. Alman hasta yataklarının otomatik kayma sistemi bulunur. Bu kayma sistemi sayesinde başucu ve ayakucu platformları da istenilen ölçüde kaydırılabilir. Ayrıca yataklarda bulunan sırt açı göstergesi, başucu korkuluğuna entegre edilmiş haldedir. Tüm Alman hasta yataklarında Alman Elbur motor sistemleri bulunur. Aynı zamanda tüm yatakların darbelere ya da çarpmalara karşı dayanıklı olan özel plastik çarpma tekerlekleri bulunur.

Alman hasta yataklarının korkulukları, hastaya yataktan çıkarken ya da yatağa girerken destek aldığında herhangi bir deformasyona uğramayacak şekilde üretilmiştir. Aynı zamanda bu korkuluklar üzerinde yer alan boşluklar sayesinde hasta sorunsuz bir şekilde izlenebilir. Ayrıca korkuluklar en alt seviyeye indirildiği takdirde, yatağın altına gizlenir ve hastanın taşınması gereken durumlarda herhangi bir sorun yaratmaz. Dolayısıyla Alman hasta yatakları sayesinde hastanın nakil işlemleri sorunsuz ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir.

Sonuç olarak Alman hasta yatakları hem hasta bakıcının kullanımı açısından, hem de hastanın rahatlığı açısından çok önemli ürünlerdir. Alman hasta yatakları sayesinde hem hasta bakıcı hastayı hareket ettirmek için çaba göstermek zorunda kalmaz, hem de hasta hareket ederek sağlığını riske atmamış olur.

ALMAN HASTA KARYOLASI

Alman Hasta Karyolası Nereden Alınır?

Türkiye’de en kaliteli Alman hasta karyolaları Medikal Türkiye’den alınabilir. Aynı zamanda Medikal Türkiye şu an başka hiçbir firmada bulunmayan, özel olarak üretilmiş olan Alman hasta yataklarının satış ve kiralama hizmetini vermektedir. Dolayısıyla eğer siz de bir Alman hasta yatağı satın almak ya da kiralamak zorunda kalırsanız, bu konuda Medikal Türkiye’yi tercih edebilirsiniz. Medikal Türkiye, hasta yatağı sektöründe şu an Türkiye’de lider firma olarak karşımıza çıkar. Hem hizmet kalitesi, hem bünyesinde barındırdığı uzman ekipleri ile Medikal Türkiye, her geçen gün kendisini geliştirerek hizmet vermeye devam etmektedir.

Alman hasta yatakları dışında Medikal Türkiye’den alabileceğiniz daha pek çok ürün bulunmaktadır. Örneğin ortopedik hasta yatakları, motorlu hasta karyolası, ahşap alman ev tipi hasta yatağı gibi ürünlerin tamamı, hem sıfır hem de ikinci el olarak Medikal Türkiye firmasından temin edilebilir. Aynı zamanda söz konusu hasta yataklarının tamamı için kiralama hizmeti de verilmektedir.

https://www.medikalturkiye.com/